Марките на American Standard ја зацементираа својата позиција како еден вистински иноватор во дизајнот и производството на чешми со лансирањето на првите комерцијално достапни чешми изработени со техника на 3Д печатење.

Резбани афрички мотиви 

Генијална идеја за зачувување на храната без струја.

Интересни идеи за целосно искористување на просторот во кујната.

Идеи за декорирање на вашата бања.

Неколку идеи за реновирање на мали кујни.

дизајн