Модерен дизајн на спални соби со бетонот како декор.

Можеби зборовите бетонски зид звучат ладно и индустриски но во дизајнот ваквиот материјал може да се искористи за додавање карактер на просторот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

дизајн