Ако планирате да вградите туш кабина или веќе имате една, овие седум трикови ќе ви бидат непресушен извор на инспирација. Оригинални идеи, лесна примена, интересен дизајн. Погледнете!

 

 

Овие големи панели се колаборација на уметникот кој се нарекува BLIK и Стефан Смит кој со употреба на самолеплива трака ги имаат создадено овие дела.

 

 

Овие загасити нијанси на бои влијаат позитивно и смирувачки врз расположението.

 

 

Барцелона со својата впечатлива архитектура и со тоа што се наоѓа на море е секако еден од најубавие градови во светот, каде може да се видат многу прекрасно дизајнирании места на живеење.

 

Ви треба идеа за декорирање на детска соба?

 

Компактните простори се кул, бидејќи тие обично имаат паметен дизајн зад нивната декорација.

ентериери