Целосна транформција на куќа во Лондон - од седумдесетите во модерен стил.  

5 микро станови со сосема поинаков, но подеднакво убав дизајн. 

 

3D планот е секогаш корисен кога реновирате.

 

 

Половичен ѕид за акцент на просторот.

Бела работна површина во кујната за чист и елегантен изглед.

 

Комбинација на комплементарни стилови.