Home & Style Decorativ, од вчера се со нов салон во Рамстор. Issey Miake, Esprit, Sisley, и други познати брендови, за кои сте мислеле дека имаат само облека, може да ги најдете тука како чаршафи, бањарки, крпи, ќебиња, лустери, садови, тапети, ....stylish....tres stylish ...

 

...да си знае какви садови ќе мие...

 

...ништо без згодна блондинка :)