Целосна транформција на куќа во Лондон - од седумдесетите во модерен стил.  

Кога се реновира, вообичаено се внесуваат некои промени кои ја зголемуваат функционалноста и ја разубавуваат куќата. Денес ви прикажуваме куќа која подлежи на целосна транформација на ентериерот. Куќата изградена во 70-тите е дом на младо семејство од Лондон.