Трансформација на една стара гаража од 19. век во прекрасен дом.

 

Во светот на креативните умови трансформациите на стари објекти во места за живеење не се ништо ново. Проектот „Куќата на Ролф“ во Утрехт, Холандија, е комплетно реновирана стара гаража од 19. век и претворена во простор за живеење и работа. Ентериерот е комбинација на модерен и индустриски стил, со многу интересни решенија.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

House of Rolf from rolf bruggink on Vimeo.