Мал модерен стан каде контрастот на бои и текстури е во хармонија.

Комбинација на Нордиски стилови и индустриски дизајн. Mиксот на заоблени и вертикални линии и комплементарни бои го прави овој дизајн модерен но пред се пријатен и допадлив.