Едноставни совети кои лесно можете да ги примените.

Понекогаш малите пропусти во декорирањето можат да ве чинат многу простор. Ова е особено точно кога располагате со ограничен простор, па затоа внимавајте на следниве грешки.

 

 

Не ја заборавајте задната страна на вратата.

 

 

Не се плашете да употребите иста боја.

 

 

Не ги потценувајте можностите на плакарот.

 

 

Не се плашете да закачите работи на ѕид (вклучувајки го и мебелот).

 

 

Не го гушете просторот со ламби и рамки за слики.

 

 

Не купувајте преголема софа.

 

 

Не го заборавајте просторот под креветот.

 

 

Не го жртвувајте стилот кога складирате.

 

 

Не го поставувајте мебелот залепен до ѕид.

 

 

Не поставувајте мало огледало во мала бања.

 

 

Не плашете се од боја.

 

 

Не употребувајте премногу дезени.