Модерен дом од соништата, со одлични архитектонски и дизајнерски решенија.

Сместена во Сан Диего, оваа резиденција со современ стил е наменета за семеен живот исполнет со забава. Карактеристична е беспрекорната поврзаност на внатрешните простории и дворниот простор, а стилот на уредување е комбинација на современ и дизајн во стилот на 50-тите.