Инспирација за оние коишто бараат промена во својот дом.

 

Посветли бои

  

 

Збогатете го просторот со слики

  

 

Заменете го темниот со светол мебел

  

 

Заменете го стариот мебел

  

 

Неколку светли тонови

  

 

Внесете богати тонови

  

 

Не плашете се да превземете ризик 

  

 

Отстранете ги безживотните тонови

  

 

Променете го распоредот на елементите

  

 

Црно и бело во контраст

  

 

Преуредете ги малите детали

  

 

Ослободете се од минатото

  

 

Светла и весела детска соба

  

 

Направете ред

  

 

Можеби нешто невообичаено