Едноставни но ефективни трикови кои самите можете лесно да ги изведете.

 

Плетенки во завесите за елегантен изглед. 

 

Обичниот бел фрижидер може да се трансформира со помош на декоративна самолеплива трака. 

 

Огледала на вратите за визуелно поголем простор.

 

Завесата во бањата прикачена со декоративни машнички од ленти.

 

Транспарентна завеса во боја за интересен ефект.

 

Правилниот начин за поставување тепих во спалната соба.

 

Држач за торта во бањата за винтиџ изглед.

 

Светли завеси прикачени со магнети.

 

Неуредните полици скриени со завеси.

 

Налепници за интересен декор.

 

Завесите поставени вака полукружно прават прозорците да изгледаат поголеми.

 

Ако обоите само две третини од ѕидовите, плафонот ке делува повисок.

 

Рамка за телевизорот.

 

Страните на фиоките обоени во светли бои, совршено за детска соба.