Едноставни но ефективни трикови кои самите можете лесно да ги изведете.

Одберете го вистинскиот дизајн за максимална искористеност на просторот.

Креативни идеи како да создадеме повеќе простор во домот. 

Вчера (24 Јули 2009) во ТЦ Рамстор

И - излет на Матка

Аеродром се поврза со центар