Покрај убавата палета на бои, специфичниот начин на дефинирање на просториите го прави ова место на живеење посебно.

Тепих за живост и топлина во бањата.

Од црно-бели до разнобојни, од традиционални до современи, дизајни на дневни соби кои ќе ве импресионираат и инспирираат.

Трансформација на една стара гаража од 19. век во прекрасен дом.

Мал модерен стан каде контрастот на бои и текстури е во хармонија.

Црна работна површина во кујната за чист и елегантен изглед.