Сезона 1

Чуден простор и огромна кујна. Минимален прераспоред за доволно простор за се

Чуден простор и огромна кујна. Минимален прераспоред за доволно простор за се. 

Делумно реновирање бања, ходник и кујна - елегантно и економично решение.

Како до совршена комбинација на бои во Вашиот простор. Погледнете како тоа ние го правиме

Елегантно и одмерено во две нијанси на кафено. Домот на симпатичните Лакински (дел 2ри)

Елегантно и одмерено во две нијанси на кафено. Домот на симпатичните Лакински (дел 1ви)

Супериорна реализација за само 4.500 евра.

Ве советуваме – Како да ја уредите спалната соба.

Соба за модерни принцези.

Ве советуваме – Како да ја уредите и организирате својата кујна

Кога мајсторите плачат, а налогодавецот вели – МОРА.
За 10 дена до ординација која се поседува со задоволство.

Вредни и креативни – Направете сами нешто интересно за Вашиот дом 

Вешти и работливи раце. Додатоци кои го облагородуваат просторот