Сезона 2

Kако да се направи спална соба без природно светло - втор дел од емисијата „стара баба во  скопје

 

 

 

стара баба во скопје. стан од 70м2 кој треба да прерасне во стан од 100. прв дел - градежни интервенции.

 

 

 

Кога се брза за пред свадба - интуицијата е најважна ; нов, младешки и трендовски простор.

 

 

 

Најексклузивно опремениот стан на Ајде Дома што го уживаат во Битола.

 

 

 

Како се опремува стан за 4 дена?

 

 

 

 

Уметноста на дело - ѕид и скали како едно уметичко дело.