Сезона 4

Истиот простор - на нов начин, достоен за децата.

Завршница на реконструкцијата на дел од училиштето за деца со оштетен вид „Димитар Влахов“ - Скопје.

Страшно е во какви услови понекогаш живеат и работат нашите деца!

Реконструкција на дел од интернатот во училиштето за деца со оштетен вид „Димитар Влахов“ - Скопје.

Без рушење, нов изглед на стар „руски“ стан.

Од дречлив до смирен стан.

Со комбинации и бои што прилегаат на постојниот мебел.

Поубав од Скопскиот. Квикстеп со новиот салон во Куманово.

(Што ги натера за некој месец да земат поголем салон на Стадион во Скопје).

Воздушест простор во боите на небото.