Сезона 5

ЈУГОТОН ЗАСЕКОГАШ!

Пошироки, поголеми, поубави...би влегле за плоча, ќе излезете со уште триста дребулии!

Пролет во срцето и низ станот! 

Попарт стан во Ајде дома

Финале на еден атрактивен и многу смел простор!

Поп арт стан на Ајде дома.

Прв дел - подготовки...

Втор дел од мамутската интервенција во 120 м2.

А во неа - елегантен стан во варијации на тема - кафено! Со бања место тоалет:)

Прва емисија за големото реновирање, а во неа - како од тоалет се прави бања!

Од сликата се гледа колку сум „задоволна“ од првичната состојба :)