Како учесник во шоуто, имате единствена шанса да добиете простор проектиран и организиран од врвен тим.

Со тимот на Ајде Дома, Вашите желби и потреби ќе бидат лесно препознаени и преточени во ентериер наменет само вам!

Вие добивате:

1. БЕСПЛАТНО: дизајн, организација и надзор на работата.
2. ПОПУСТИ: од производителите и добавувачите со кои Ајде Дома соработува

 

   Попустите, бесплатната стручна помош, и подароците ги обезбедуваме САМО за нашите учесници.

 

Пред пополнување на образецот за учество, Ве молиме прочитајте ги правилата за учество во шоуто.

Така пополнетиот формулар пратете го на: 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Се надеваме дека токму ВИЕ ќе станете среќникот чиј простор ќе го уредуваме во една од нашите следни емисии.