Оваа уникатна патека се наоѓа помеѓу две згради и поврзуваат две канцеларии.

Катедрала VEGETALE.

Instagram фотки од Истанбул.

Транспортниот центар на Њујоршкиот СTЦ беше даден на дизајнирање на кого друг освен - на Calatrava.

До 2030 Стокхолм ке си добие нова променада. Енормен зафат само за убавина. Криза? Кој спомна криза?