Најлесниот начин за да трансформирате или освежите некоја просторија е - да ги бојосате ѕидовите во нова боја! Како да го направите бојосувањето забавно?

 

 

 

 Како што на мажите им треба личен простор истото важи и за жените. Ова е одговорот на таканаречените машки пештери.

 

 

Германскиот дизајнер Нилс Холген Мурман, голем дел од времето го поминува на патиштата и затоа решил да го трансформира овој модел на Фолксваген Т6 во функционален, минималистички простор за живеење.

 

 

За некои луѓе совршеното место за читање е во природа, но за оние кои сакаат да читаат во комфорот на сопствениот дом, идеалното решение е убаво осветлено и пријатно катче.

Ултра реалистично 3D моделирање на ентериер.

Овие декоративни елементи почнуваат да го дефинираат стилот за 2016.

занимливости