Примери за визуелно поголем простор.

 

- Одберете ги вистинските завеси

 

- Дневна светлина

 

- Мебел на ногарки

 

- Уредно и минималистички

 

- Неутрална нијанса како основа

 

- Мебел со повеќе намени

 

- Користете огледала

 

- Само неколку парчиња мебел

 

- Висината на просторот искористена до максимум

 

- Поголеми прозорци

 

- Уредни полици

 

- Оставете простор помеѓу мебелот и ѕидовите

 

- Акцент со декор на ѕидовите

 

- Плафон со светли нијанси

 

- Под во риги

 

- Повеќе извори на светлина

 

- Уметност како декор

 

- Високи врати

 

 

занимливости